Maximalizace výroby díky lepšímu řízení teploty
Zákazník: Deschutes Brewery
Obor: Potravinářský a nápojový průmysl/pivovarnictví
Použité produkty:
AVEVA PI System
Cíle
- Zajištění konzistentního a opakovatelného chlazení při kvašení.
- Snížení potřeby ručního odečítání během přechodových fází kvašení piva.
Výzvy
- Během chladicí fáze varného procesu docházelo v kvasných nádobách k prudkému nárůstu teplot.
- Bylo obtížné předvídat, kdy by piva měla přejít z jedné fáze kvašení do druhé.
Výsledky
- Společnost Deschutes zkrátila dobu výroby každé várky až o 72 hodin.
- Zvýšila kapacitu a odložila investiční modernizaci za 8 milionů dolarů.
- Díky strojovému učení (machine learning) porozuměl pivovar osobnosti každého druhu vyráběného piva.